lördag 22 december 2012

Snart är det dags...

HALLÅ LÖRDAG!

... för första julbordet för detta året!

Japp, ikväll smäller det och sen fortsätter det varje dag fram till nyår.. känns det som ;) Ikväll är det dags för en ny tradition.. julbord med vännerna, där alla bidrar med något till julbordet (här hemma har det rullats köttbullar för fulla muggar). Ska bli väldans trevligt ikväll!

Just nu är det tvätt och fix som gäller.. för på måndag är det jag som håller i julfirandet med familjen och då ska allt vara på topp :)

Satt och gjorde en liten moodboard igår över mitt drömsovrum just nu (kan ändras snabbt) och jag blev riktigt nöjd.. vill sätta igång och fixa direkt... men vi skulle nog behövt en större lägenhet för att få plats med allt tror jag! Skulle vara supermysigt att få skapa ett nytt hem nu.. nu när man ska starta ett nytt "kapitel" i livet.. alltså slut på studentlivet och starten på ett liv som en working lady ;)

Sänggavel, byrå, fårfäll, fåtölj, tavelram, pläd, överkast, matta och gardiner från IKEA, Bord från Day Home, Kristallkrona, vita kuddar, rottingkorg och ljuslykta från Åhlens, Svarta lampfötter och lampskärmar från Tine K, Påslakan från Af Swedala och Lexington, Sängkappa från H&M, Tapet från Boråstapeter, Tv från Samsung, Små förvaringsaskar i trä/glas från Iittala och ljuslila kuddar från Blackballon.se 

Dags att sätta fart lite här hemma nu och även dags att börja leta fram en julig outfit inför kvällens julbord ;)

Önskar alla en härlig lördag!
Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar